Inneha du sett en guldfargad diamantikon kungen en profilbild nar du surfade genom Tinder?

Inneha du sett en guldfargad diamantikon kungen en profilbild nar du surfade genom Tinder?

Vad ar en NFT? 2023 Fuskblad for marknadsforare

Har du sett diamantikonen overst pa din Tinder-skarm? Om du har, har du mojligtvis undrat hur sa fan du tittade gallande. Svaret ar att dessa ikoner ar en fraktion fran Tinders ”Top Picks”-program. I den har artikeln kommer sjalv att https://brightwomen.net/maltesiska-kvinnor/ belysa hur Top Picks fungerar.

Top Picks-funktionen rullades ut som och varje under ett tag helt begransad till Tinder Gold-prenumeranter. Funktionen kordes forst som ett experiment pro att se hur det gick med konsument och rullades ut till Tinder-anvandare i Storbritannien, Tyskland, Brasilien, Frankrike, Kanada, Turkiet, Mexiko, Sverige, Ryssland och Nederlanderna innan den rullades ut till USA och ovan alltsammans varlden.

Toppval fran Tinder

Sa hur sa ar det Toppval fran Tinder och baksida av underben kan det foreta forut dig? Det ar en annan premiumtjanst som erbjuds fran appen. Sattet det fungerar pa ar typ spartanskt. Varje dag gar de snurrande superdatorerna pa Tinder Global HQ genom alla potentiella matchningar i ditt kvarter och anvander en algoritm for att ta ut mellan 1 och 10 personer som algoritmen tycker matchar din profil speciellt bra. Om du trycker pa diamantikonen overst gallande din webblasarskarm kommer Tinder-appen att presentera dagens matchningar i ett 2?2 rutnat av mindre profilkort. Du kan darefter titta pa profilerna (i full dimension) och bega den vanliga vanster-hoger-upp swap beslutsdansen. Ifall du ser diamanten gallande nagons profil samtidigt du surfar normalt, indikerar det bara att denna person ar ett fran dina val forut dagen.

Det brukade besta sa att enbart Tinder Gold-prenumeranter sag diamanterna; det var en bit fran elit-enbart-upplevelsen och vanliga vanliga folk hade inte resurs till Top Picks-funktionen. Genast har dock makthavarna pa Tinder absolut sig forut att hiva de liten manniskorna en bit.

Fran och med maj 2019 eller sa fick vanliga Tinder-anvandare diamantikonen hogst pa skarmen och kan betrakta sina toppval detaljerad som adeln. Vi kan titta pa profilerna hur jatte- vi vill. Daremot far vi bara ett svep per dag – du kan selektera ett av dina toppval och svepa pa dem, men efter det ser det enbart ut… men sjalvklart kommer Tinder beredvilligt kranga dig tillgang till Tinder Gold sa att du kan svep kungen alla dina toppval varje dag.

Hur fungerar algoritmen?

Sa hur fungerar algoritmen? Kor kraftfulla superdatorer ansiktsanalysprogram pa vara profilbilder och utfor djupanalyser forut att aterskapa var genetiska kod och darefter anpassa oss med individer som vi skulle lite supersota barnunge med? Nej, tillika om det vore ganska cool. Algoritmen har ej sa jatte- att skrida gallande, specifikt din biografi.

Top Picks skannar i huvudsak din bio och letar efter vissa nyckelord. Dessa nyckelord anvands sedan forut att allokera dig en etikett, som ”Kreativ”. Matchningsprogrammet hittar sedan andra brukare som har likadan etikett(er) i ditt kvarter och din aldersgrupp.

Enligt ryktesbruket Tinder analyserar algoritmen aven ditt forr svepmonster och anvander denna information pro att ta reda pa vilken typ av manniskor du ar mest intresserad fran. Till exempel om din aldersgrupp ar installd gallande 30-45, men du sveper alltid kvar gallande personer aldre an 40, kommer algoritmen att salla bort personer over 40 fran dina toppval. Det ar okant vilka exakta prylar algoritmen analyserar.

Svarigheten med Top Picks verkar vara att var bios ej ger jatte- information, och mycket fran den ar lomsk. Om sjalv skriver i min bio ifall hur sjalv hatar mountainbike, kommer algoritmen blott att kika ”mountainbike” och satta mig i ”Biker”-etiketten. Sjalv inneha tittat gallande mina toppval i manga dagar, och jag ser noll speciellt monster som tyder pa att dessa personer skulle duga mig bra. Den framsta anvandbarheten med Top Picks verkar vara att dra para ner kungen din sveptid lite, eller som bara vill svepa ratt pa nagra personer varje dag och bevilja resten sitta i matchkon.

Anvander Tinder Top Picks

Allihopa far betrakta sina toppval och till och med svepa kungen ett votering per dag, men blott Tinder Gold-prenumeranter far svepa kungen all. Sa arme anvander du funktionen Toppval:

  1. Bringa Tinder och valj diamanten maximal upp gallande Discovery-skarmen.
  2. Betrakta in valen och svep at vanster eller hoger som du vill.
  3. Vanta kungen att Top Picks uppdateras dagligen (du kan ocksa inforskaffa annu fler votering om du ar en Gold-prenumerant).

En sista faktum du behover vara medveten om om Tinder Picks ar att de ar tidsbegransade. De uppdateras varje 24:e timme, sa om du hittar nagon du tycker om, svep gallande dem direkt. Avhangig kungen hur bred din pool ar, kommer de sannolikt att dyka upp upprepa i den vanliga rotationen, men ifall du bor nagonstans med flera anvandare kan det plocka ett tag. Denna tidsgrans uppmuntrar brukare att vara proaktiva och engagerade i Tinder. Ju mer vi anvander appen, desto gladare ar Tinder.

Andra Tinder-ikoner forklaras

Just som Snapchat och andra sociala medier eller dejtingsajter ar ett fran de enklaste satten att formedla enkel information i genom att bruka symboler. Oavsett ifall det ar emojis eller ikoner, tog apputvecklare iden och korde med den kungen flera plattformar.

Tinder ar ej konstig. Det finns manga ikoner med olika betydelser sa sang oss granska de andra du kan ha sett nar du svepte.

  • The Purple Lightning Bolt – Du far en av dessa gratis varje manad och den okar din narvaro i ditt kvarter.
  • The Green Heart – Det betyder att du har gillat en profil.
  • The Yellow Heart – En annan konsument med Tinder Gold inneha gillat din profil.
  • The Blue Star Icon – Detta betyder att du ”super” uppskattar nagon. Det tjanar till att fa deras uppmarksamhet.
  • Ett rott ”X” – Du gillar inte den profilen, sa du har valt att ogilla den vilket resulterar i ett rott ”X”.

Leave a Comment